S:T Persgatan 10, 753 20 Uppsala 018-130110

Slakterietom oss

Uppsala’s nya lilla hemlighet. Menyn på Slakteriet är en verklig oas av grillad tröstmat.
Där människor från alla samhällsbakgrunder sammanstrålar på denna ”greasy spoon” för att
fira burgaren som är gjorda av en egen-anpassad blandning av 100% färskt nötkött från utvalda gårdar.

Den skarpa smaken av lagrad svensk cheddarost, porter-potatis bröd och med Slakteriet´s ”Lull Lull” för extra gastronomisk njutning.

Vi har lagt till grillspett på menyn. Slaktaren har varit på en tur i mellanöstern för att testa olika receptsmaker på grillspett med Shawarma.
Shawarma är en maträtt som består av ett stycke skurna köttbitar som roterar och grillas.
Du kan välja bland nötkött eller kyckling.

Välkommen att avnjuta vår meny av riktigt god och bra mat.

DavidGard

Har ägnat mer än halva mitt liv inom restaurang branschen och älskar fortfarande mitt jobb.

Började min karriär som 16 åring på stjärnkrogen F 12 där jag jobbade 3 år,
åkte sen till London för att jobba på ett flertal välkända Michelin krogar som
Okroom med Marco Pierre White, Pied a Terre med Tom Atkins,The Coast med Steven Terry
Pharmacy med Alain du Casse.

Därefter så åkte jag vidare till NY för att jobba med Marcus Samuelsson och
krögarnas krögare Jean George på hans 3 stjärniga i Trump Tower.
Sen hem och öppna ett flertal krogar med Melker Andersson som Grill, Kungsholmen, Le Rouge.

Min passion är att öppna krogar och ta fram koncept och få dom att funka kvalitetsmässigt, ekonomiskt och estetiskt.


AmirNabi

Amir är en seriös entreprenör med över 20 års internationell kompetens inom marknadsföring och varumärkesrådgivning. Han började sin karriär inom familjeföretaget, ett holdingbolag som specialiserat sig på strategisk utveckling med ett stort intresse för livsmedels- och tjänsteindustrin, innan han själv gick ut för att driva sin passion för att skapa livsstilsmärken.

Amir har arbetat som utvecklingschef för Wayne’s Coffee, Nordens största kaffebutik med mer än 150 butiker i Skandinavien, Polen, Estland, Kina och Saudiarabien. Han har undertecknat mer än 60 franchiseavtal under sin professionella karriär internationellt. Amir har skapat ett antal framgångsrika gästfrihetsmärken i Sverige och var nyligen chef för affärsutveckling i Dubai-baserade Holding Whissle med varumärken som OKKU, CLAW, Riva Beach Club, Sophie’s Gastro Café. Han har varit involverad i 100+ restaurangöppning under hans livfulla F & B-upplevelse.

För närvarande utvecklar och driver Amir nya funky & urban livsstilmärken som del av Gate Hospitality Group och innehar direktörsställning för World Franchise Association Iran och presenterar mer än 150 internationella varumärken inom företagsportföljen.